Notice: Undefined index: SCRIPT_URL in /home/liferomania/public_html/catalog/controller/common/header.php on line 7 Cum imi fac cont?

Cum imi fac cont?

Cum imi fac cont?

Crearea contului se va realiza prin completarea formularului de inregistrare. In cazul in care nu aveti cont in site si va aflati la prima comanda pe automatizari-nice.ro, atunci acesta se va crea folosind  detaliile personale si de livrare. Adresa dumneavoastra de email va fi folosita pentru identificarea contului si este important sa specificati o adresa pe care o folositi in mod curent - va asigurati in acest fel ca primiti toate informatiile importante referitoare la comenzi in timp util. Apoi introduceti parola si, dupa bifarea butonului de acceptare a Politicii de confidentialitate se apasa "Continuare".

Sunteti deja client

Daca sunteti deja client, accesati butonul “Autentificare” si introduceti adresa de email si parola. Astfel se vor incarca informatiile necesare  finalizarii comenzii, prepopulate cu datele dumneavoastra, salvate anterior. Daca toate campurile au fost completate corect pentru a trimite comanda, dati click pe butonul "trimite comanda".

Client nou

In cazul in care sunteti client nou aveti posibilitatea fie de a alege "Creeaza cont", fie de a va autentifica prin unul din conturile dvs de Facebook, Google sau Yahoo. Dupa alegerea unei variante, vor aparea campurile cu informatiile necesare finalizarii comenzii, pe care va trebui sa le completati.

Daca toate campurile au fost completate corect pentru a trimite comanda, dati click pe butonul "trimite comanda".