Motoare automatizari Life porti culisante - automatizari porti culisante Life | life-romania.ro

Motoare automatizari porti culisante

Motoare automatizari porti culisante

Motoare automatizari Life porti culisante, orice motor pentru porti culisante, pret motoare porti culisante, preturi motoare porti culisante, pret motor porti culisante, pret motor poarta culisanta, preturi motor porti culisante, pret motor porti culisante, automatizari poarta culisanta, motoare de automatizare culisanta, motor automatizari porti culisante, motor pentru automatizari culisante, deci motoare automatizari, motoare porti culisante, motor Life automatizari culisante, pret automatizari glisante Life, pret motoare culisante Life, motoare culisante Life pret, motor Life culisant, pret  motore glisant Life.

Preturi aici !

Listă Grid 3 m
Produse pe pagină:
Sortare după:
230 Vac
1200 Kg
Motor culisant automatizare poarta culisanta Life ACER - AC12R DL
Motor culisant automatizare poarta culisanta Life ACER - AC12R DL electromecanic, ireversibil, 230 Vdc, echipat cu encoder, limitator de cursa electromecanic la deschidere si inchidere si unitate de comanda (RG1R DL). Motoreductor cu ambreiaj electric,ingranaje in bronz si aluminiu. Pentru porti culisante pana la 1200 kg. Montare externa. Motor culisant automatizare poarta culisanta Acer este realizat si proiectat de catre o tehnologie avansata care indeplineste toate standardele de functionalitate la cel mai inalt nivel, calitate si design. Motoarele culisante automatiz..
Producator: Life Italia
230 Vac
1200 Kg
Motor culisant automatizare poarta culisanta Life ACER - AC12R M DL
Motor culisant automatizare poarta culisanta Life ACER - AC12R M DL motoare automatizari poarti culisante electromecanice, ireversibile, 230 Vdc, echipate cu encoder, limitator de cursa magnetic la deschidere si inchidere si unitate de comanda (RG1R DL). Motoare culisante pentru porti batante cu ambreiaj electric, ingranaje in bronz si aluminiu. Pentru porti culisante pana la 1200 kg, montare externa. Motor culisant automatizare poarta culisanta Acer AC6R M 24 DL cu greutate de 1200 Kg este realizat si proiectat de catre o tehnologie avansata care inde..
Producator: Life Italia
24 Vdc
300 Kg
Motor culisant automatizare poarta culisanta Life ACER - AC3R M 24 DL
Motor culisant automatizare poarta culisanta Life ACER - AC3R M 24 DL electromecanic, ireversibil, 24 Vdc, echipat cu encoder, limitator de cursa magnetic la deschidere si inchidere si unitate de comanda (RG1R 24 DL). Pentru porti culisante pana la 300 kg. Montare externa. Motor culisant automatizare poarta culisanta Acer 24 Vdc este realizat si proiectat de catre o tehnologie avansata care indeplineste toate standardele de functionalitate la cel mai inalt nivel, calitate si design. Motoarele automatizari culisante pentru porti glisante se gasesc in mai multe versiuni, 230 Vac ..
Producator: Life Italia
230 Vac
400 Kg
Motor culisant automatizare poarta culisanta Life ACER - AC4R DL
Motor culisant automatizare poarta culisanta Life ACER - AC4R DL, automatizare poarta culisanta electromecanica, ireversibila, 230 Vac echipata cu encoder, limitator de cursa electromecanic la deschidere si inchidere si unitate de comanda (RG1R DL). Motor culisant pentru porti glisante cu ambreiaj electric, montare externa. Pentru automatizare portilor culisante pana la 400 kg. Motor culisant automatizare poarta culisanta Acer, 230 Vac realizat si proiectat de catre o tehnologie avansata care indeplineste toate standardele de functionalitate la cel mai inalt nivel, calitate si..
Producator: Life Italia
230 Vac
400 Kg
Motor culisant automatizare poarta culisanta Life ACER - AC4R M DL
Motor culisant automatizare poarta culisanta Life ACER - AC4R M DL 230 Vac, motor automatizare poarta culisanta echipat cu encoder limitator de cursa magnetic la deschidere si inchidere si unitate de comanda (RG1R DL). Ambreiaj electric. Pentru automatizare portilor culisante pana la 400 kg. Montare externa. Motor culisant automatizare poarta culisanta Acer, 230 Vac realizat si proiectat de catre o tehnologie avansata care indeplineste toate standardele de functionalitate la cel mai inalt nivel, calitate si design. Automatizarile culisante Life Acer pentru porti glisante se gas..
Producator: Life Italia
230 Vac
600 Kg
Motor culisant automatizare poarta culisanta Life ACER - AC6M
Motor culisant automatizare poarta culisanta Life ACER - AC6M motor automatizari porti culisante ireversibil, electromecanic 230 Vdc echipat cu encoder limitator de cursa magnetic la deschidere si inchidere si unitate de comanda (RG1A). Ambreiaj electric. Pentru porti culisante pana la 600 kg. Montare externa. Motor culisant automatizare poarta culisanta Acer AC 6M, 230 Vac pentru porti glisante de pana la 600 Kg realizat si proiectat de catre o tehnologie avansata ce ii ofera o usoara manevrabilitate, fiabilitate si un aspect placut. Motoarele culisante automate Life Acer pent..
Producator: Life Italia
230 Vac
600 Kg
Motor culisant automatizare poarta culisanta Life ACER - AC6R DL
Motor culisant automatizare poarta culisanta Life ACER - AC6R DL, motor poarta glisanta electromecanic, ireversibil, 230 Vdc, echipat cu encoder, limitator de cursa magnetic la deschidere si inchidere si unitate de comanda (RG1 R DL). Ambreiaj electric. Pentru porti culisante pana la 600 kg, montare externa. Motoare culisante automatizari porti glisante Acer AC 6R DL, 230 Vac pentru porti glisante de pana la 600 Kg realizat si proiectat de catre o tehnologie avansata ce le ofera acestora o usoara manevrabilitate, fiabilitate si un design placut. Motoarele culisante automate Lif..
Producator: Life Italia
24 Vdc
600 Kg
Motor culisant automatizare poarta culisanta Life ACER - AC6R M 24 DL
Motor culisant automatizare poarta culisanta Life ACER - AC6R M 24 DL electromecanic, ireversibil, 24 Vdc, echipat cu encoder, limitator de cursa magnetic la deschidere si inchidere si unitate de comanda (RG1R 24 DL). Pentru porti culisante pana la 600 kg, montare externa. Motor automatizare poarta glisanta Acer AC 6R M 24 DL, 230 Vac pentru porti glisante de pana la 600 Kg realizat si proiectat de catre o tehnologie avansata ce le ofera acestora o usoara manevrabilitate, fiabilitate si un design placut. Motoare automatizari porti culisante Life Acer se gasesc in mai multe vers..
Producator: Life Italia
24 Vdc
600 Kg
Motor culisant automatizare poarta culisanta Life ACER - AC6R M DL
Motor culisant automatizare poarta culisanta Life ACER - AC6R M DL, motor automatizare culisanta ireversibil, 230 Vdc, echipat cu encoder, limitator de cursa magnetic la deschidere si inchidere si unitate de comanda (RG1R DL). Motor glisant pentru porti culisante cu ambreiaj electric. Pentru automatizarea portilor culisante pana la 600 kg, montare externa. Motor culisant automatizare poarta culisanta Acer AC 6M, 24 Vdc pentru porti glisante de pana la 600 Kg realizat si proiectat de catre o tehnologie avansata ce ii ofera o usoara manevrabilitate, fiabilitate si un aspect..
Producator: Life Italia
230 Vac
800 Kg
Motor culisant automatizare poarta culisanta Life ACER - AC8R DL
Motor culisant automatizare poarta culisanta Life ACER - AC8R DL motor automatizare poarta culisanta electromecanic, ireversibil 230 Vdc echipat cu encoder, limitator de cursa magnetic la deschidere si inchidere si unitate de comanda (RG1R DL), ingranaje in bronz si aluminiu. Motoare automatizari porti glisante Acer AC 8R DL, 230 Vac pentru porti culisante de pana la 800 Kg realizat si proiectat de catre o tehnologie avansata ce le ofera acestora o usoara manevrabilitate, fiabilitate si un design placut. Automatizarile pentru porti culisante Life Acer se gasesc in mai multe versiuni, 230 V..
Producator: Life Italia
230 Vac
800 Kg
Motor culisant automatizare poarta culisanta Life ACER - AC8R M DL
Motor culisant automatizari porti culisante Life ACER - AC8R M DL motoare automatizari porti culisante electromecanice, ireversibile, 230 Vac, echipate cu encoder, limitator de cursa magnetic la deschidere si inchidere si unitate de comanda (RG1R DL), ingranaje in bronz si aluminiu. Pentru porti culisante pana la 800 kg, montare externa. Automatizari cu motoare glisante Acer AC 8R M DL, 230 Vac pentru porti culisante de pana la 800 Kg realizat si proiectat de catre o tehnologie avansata ce le ofera acestora o usoara manevrabilitate, fiabilitate si un design placut. Motoarele pe..
Producator: Life Italia