Lampi semnalizatoare - lampi de semnalizare | life-romania.ro

Lampi

Lampi

Lampi Life de semnalizare cu lumina intermitenta prevazute cu bec de consum mic de 25 W cu alimentare la retea de 24 Vdc sau 230 Vac. Lampile de semnalizare Life Splendor au rol de a semnaliza actiune unor automatizari sau motoare pentru porti, usi de garaj sa a unor bariere. Pentru realizarea lampilor de semnalizare au fost selectionate cele mai bune materiale fiind confectionate din nylon incarcat cu fibre de sticla cu suprafata din pexiglas transparent foarte rezistent. Toate acestea garanteaza o restistenta optima a lampilor de semnalizare la lovituri, ploaie si razele solare. Lampi de semnalizare Life lampa de semnalizare originala Life lampi de semnalizare Life pret lampi de semnalizare Life preturi lampi de semnalizare Life lampi de semnalizare automatizari poarta Life lampi de semnalizare Life de automatizare lampi de semnalizare automatizari porti Life, lampi de semnalizare automatizari Life, deci lampi de semnalizare automatizari Life, lampi de semnalizare usi garaje Life, lampi de semnalizare bariere automate Life, lampi de semnalizare Life pentru automatizarea portilor Life lampi de semnalizare Life pentru bariere de acces preturi lampi de semnalizare pentru automatizari Life, lampi de semnalizare utile la automatizari Life.

 

Preturi aici !

Listă Grid 3 m
Produse pe pagină:
Sortare după:
Lampa semnalizare Life SPLENDOR - SPL
Lampa semnalizare Life SPLENDOR SPL (25W) 230 V, 50 Hz. Preturi aici ! ..
Producator: Life Italia
Lampa semnalizare Life SPLENDOR - SPL24
Lampa semnalizare Life SPLENDOR - SPL24 (25W) 24V. Preturi aici ! ..
Producator: Life Italia
Lampa semnalizare Life SPLENDOR - SPL24 VIP
Lampa semnalizare Life SPLENDOR - SPL24 VIP (25W) 24V.   Preturi aici ! ..
Producator: Life Italia
Lampa semnalizare Life SPLENDOR - SPL24X VIP
Lampa semnalizare Life SPLENDOR - SPL24X VIP (25W) 24V prevazut cu circuit electronic de semnalizare.   Preturi aici ! ..
Producator: Life Italia
Lampa semnalizare Life SPLENDOR - SPLX VIP
Lampa semnalizare Life SPLENDOR - SPLX VIP (25W)  230 Vac/50 Hz prevazut cu circuit electronic de semnalizare.   Preturi aici ! ..
Producator: Life Italia
Lampa semnalizare Life SPLENDOR - SPL VIP
Lampa semnalizare Life SPLENDOR - SPL VI 230 V / 50 Mhz Preturi aici ! ..
Producator: Life Italia