Centrale de comanda pentru motoare de 24 V | centrale de comanda | life-romania.ro

Centrale pentru motoare de 24 V

Centrale pentru motoare de 24 V

Centralele de comanda Life 24 V sunte destinate automatizarilor de porti, motoarelor si barierelor automate cu alimentare la 24 V. Unitatile de comanda de 24 V sunt predispuse pentru conexiunea receptoarelor radio si a circuitelor de incarcare a bateriilor. Centralele de comanda de 24 V sunt inchise ermetic si realizate din plastic rezistent ce asigura functionarea optima in toate conditiile meteorologice. Centrale de comanda Life centrala de comanda originala  Life centrala Life pret centrala pentru motor 24V  Life preturi unitate de comanda Life pentru motor 24 V unitate  automatizari poarta Life 24 V, centrala de comanda Life pentru automatizare 24V centrale de comanda motor  Life 24V porti unitati de comanda  Life motoare 24 V Life deci centrala automatizari 24V, centrale 24 V usi garaje  Life, centrale 24V pentru bariere automate Life, centrala 24V Life pentru automatizarea portilor, centrale de comanda 24 V Life pentru bariere de acces.

 

Preturi aici !

Listă Grid 3 m
Produse pe pagină:
Sortare după:
Centrala de comanda Life GEBOX - GE UNI 24R DL
Centrala de comanda Life GEBOX - GE UNI 24R DL 24 Vdc, pentru unu sau doua motoare, cu microprocesoare. Cutie IP55 si unitate de control pentru motoarele Life cu encoder. Receptor radio 433,92 Mhz, integrat.   Preturi aici ! ..
Producator: Life Italia
Centrala de comanda Life GEBOX - GE1A 24
Centrala de comanda 24 Vdc pentru un motor, cu microprocesoare. Box IP55 si centrala cu tehnologie DIGITAL LIFE TECHNOLOGY pentru comanda motoreductorelor LIFE cu encoder, cu sau fara sfarsit de cursa. Predispusa pentru conexiunea receptorului radio LIFE si a circuitului de incarcare a bateriei. Preturi aici ! ..
Producator: Life Italia
Centrala de comanda Life GEBOX - GE2A 24
Centrala de comanda Life GEBOX - GE2A 24, 24 Vdc pentru unu sau doua motoare, cu microprocesoare. Box IP55 si centrala cu tehnologie DIGITAL LIFE TECHNOLOGY pentru comanda motoreductorelor LIFE cu encoder, cu sau fara sfarsit de cursa. Predispusa pentru conexiunea receptorului radio LIFE si a circuitului de incarcare a bateriei.   Preturi aici ! ..
Producator: Life Italia