Centrale de comanda pentru motoare de 230 V - centrale de comanda | life-romania.ro

Centrale pentru motoare de 230 V

Centrale pentru motoare de 230 V

Preturi aici !

Centralele de comanda Life 230 V sunte destinate gestionarii tuturor motoarelor, automatizarilor si barierelor automate Life cu alimentare la 230 V. Centralele de comanda de 230 V sunt predispuse pentru conexiunea receptoarelor radio si a circuitelor de incarcare a bateriilor de rezerva. Unitatile de comanda de 230 V sunt inchise ermetic si realizate din plastic rezistent ce asigura functionarea optima in toate conditiile meteorologice. Centrale de comanda Life centrala Life de comanda originala sau centrala Life pret bun centrala Life pentru motor 230V, preturi unitate de comanda Life pentru motor Life 230 V unitate  automatizari poarta Life 230 V centrala de comanda Life pentru automatizare 24V centrale de comanda Life motor 230V porti Life unitati de comanda motoare 230 V Life, deci centrala Life automatizari 230V Life, centrale 230 V Life usi garaje, centrale 230V pentru bariere automate Life, centrala 230V Life pentru automatizarea portilor Life, centrale de comanda 230 V Life pentru bariere Life de acces

 

Listă Grid 3 m
Produse pe pagină:
Sortare după:
Centrala de comanda Life GEBOX - GE UNI EASY
Centrala de comanda Life GEBOX - GE UNI EASY 230 Vac, pentru un motor, cu microprocesoare. Box IP44 si centrala de comanda a motoreductorilor cu sau fara sfarsit de cursa. Receptor radio 433,92 MHz LIFE integrat si memoria codurilor extraibila.   Preturi aici ! ..
Producator: Life Italia
Centrala de comanda Life GEBOX - GE UNI R
Centrala de comanda Life GEBOX - GE UNI R 230 Vac, pentru unu sau doua motoare, cu microprocesoare. Box IP55 si centrala de comanda a motoreductorilor cu sau fara sfarsit de cursa. Receptor radio 433,92 MHz LIFE integrat si memoria codurilor extraibila. Reglare electronica a cuplului motor.   Preturi aici ! ..
Producator: Life Italia
Centrala de comanda Life GEBOX - GE UNI RS DL
Centrala de comanda Life GEBOX - GE UNI RS DL 230 Vac, pentru unu sau doua motoare, cu microprocesoare. Cutie IP55 si unitate de comanda pentru controlul motoarelor Life, fara sfarsit de cursa. Receptor radio 433,92 Mhz incorporat. Reglare electronica a cuplului motor. Detectare amperometrica a curentului.   Preturi aici ! ..
Producator: Life Italia
Centrala de comanda Life GEBOX - GE1A
Centrala de comanda 230 Vac, pentru un motor, cu microprocesoare. Cutie IP55 si centrala de comanda pentru motoreductorele LIFE cu encoder, cu sau fara sfarsit de cursa. Predispusa conexiunii receptorului radio LIFE. Reglare electrica a cuplului motor.   Preturi aici ! ..
Producator: Life Italia
Centrala de comanda Life GEBOX - GE2A
Centrala de comanda Life GEBOX - GE2A. 230 Vac pentru unu sau doua motoare, cu microprocesoare. Cutie IP55 si centrala de comanda pentru motoreductorele LIFE cu encoder, cu sau fara sfarsit de cursa. Predispusa conexiunii receptorului radio LIFE. Reglare electrica a cuplului motor.   Preturi aici ! ..
Producator: Life Italia
Centrala de comanda Life GEBOX - GE2R
Centrala de comanda Life GEBOX - GE2R 230 Vac, pentru unu sau doua motoare,  cu microprocesoare. Cutie IP55 si centrala de comanda a motoreductorilor LIFE cu encoder, cu sau fara sfarsit de cursa. Receptor radio 433,92 MHz LIFE integrat si memoria codurilor extraibila. Reglare electronica a cuplului motor. Preturi aici ! ..
Producator: Life Italia